Кондитерські стелажі(шпилька)
Кондитерські стелажі для розміщення продукції на металевих листах чи гастроємностях.
Стелаж для кондитерських виробів під металеві дека ще називають стелаж-шпилька.
Стелаж кондитерський(шпилька) має чотири колеса з гальмами.
Стелажі можуть бути одинарними(на 14 рівнів) чи подвійними(на 28 рівнів). Відстань між рівнями 100 мм. Матеріал виготовлення - харчова нержавіюча сталь.
Розміри стелажів
- довжина: 595 мм, 670 мм, 715 мм, 750 мм, 910 мм, 1160 мм,
- ширина: 340 мм, 470 мм, 540 мм, 620 мм, 670 мм,
- висота 1680 мм.
Обирайте потрібний розмір стелажа на сайті чи замовляйте індивідуальних розмір в менеджера.
- 670х470х1680_К
- 670х470х1680_Б/К
- 595х340х1680_GN_1/1_14К
- 595х340х1680_GN_1/1_14
- 715х540х1680_GN_2/1_14К
- 715х540х1680_GN_2/1_14
- 750х540х1680_GN_1/1_28_К
- 910х620х1680_К
- 1160х670х1680,_GN_2/1_28
- 910х620х1680_Б/К
- 750х540х1680 GN 1/1-28
- 1160х670х1680_GN_2/1_28
Компанія ПАУК пропонує великий асортимент обладнання для закладів харчування та виробництв харчових продуктів.
Кухонні меблі з нержавіючої сталі для будь-якого закладу чи процесу приготування.
Асортимент обладнання для харчової сфери використання:
- лінії роздачі(марміти для перших та других страв, холодильні вітрини, металеві столи, місця касира, прилавки для столових приборів),
- виробничі столи та столи-тумби(зі стільницею, з полкою, з тумбою, з ящиками, з мийкою),
- виробничі поличкові стелажі(для продуктів, столових приборів та допоміжного обладнання),
- обладнання для миття посуду(кухонні мийки, мийні ванни),
- обладнання для сушіння посуду(полки, сушки, стелажі, підставки),
- металеві нержавіючі шафи та стелажі(для посуду, хлібні шафи з піддонами, кондитерські стелажі для металевих листів та гастроємностей),
- підставки для товару(щоб продукція не стояла на підлозі).