Лінія роздачі готових страв для закладів харчування
Компанія ПАУК пропонує придбати лінію роздачі готової їжі в їдальню, кафе, ресторан чи будь-який інший заклад харчування. Лінії роздачі складаються з декількох елементів, що поєднуються між собою в будь-якому порядку, створюючи безперервний обслуговуючий ряд.
Елементи ліній роздачі
Марміти для перших та других страв. Марміт – це тумба з гастроємностями для страви та нагрівальним елементом. Підігрів може бути паровим(для гастроємностей) чи з конфорками для розташування посуду великого об’єму та розміру(каструль). За допомогою терморегулятора встановлюється та підтримується потрібна температура.
Холодильний прилавок. Тумба з гастроємностями, використовується для зберігання та демонстрації страв в охолодженому вигляді. Температурний режим встановлюється та контролюється блоком управління.
Кондитерська холодильна вітрина. Охолоджувальна вітрина для кондитерських виробів, салатів, бутербродів, соків та компотів. Продукція розміщується на скляних полицях, вітрина оснащена скляними дверцятами з обох сторін – для покупців та персоналу. Охолоджувальний випарник - у верхній частині вітрини, що забезпечує її швидке охолодження.
Прилавок для столових приладів та розносів. Металева конструкція, на якій у вільному доступі розташовані ложки, вилки, ножі, підноси, тарілки тощо. Зазвичай розміщуються перші в лінії роздачі.
Нейтральні прилавки. На нейтральних прилавках можна розміщувати продукцію, яка не вимагає особливих температурних умов зберігання(наприклад, напої). Також часто на них розміщують столові прибори, розноси, тарілки, спеції та салфетки, кавоварки, електрочайники тощо. Нейтральні столи є універсальним елементом лінії роздачі. Вони можуть бути у вигляді звичайного столу чи внутрішнього або зовнішнього кутового прилавка.
Місце касира. Кутова конструкція, може бути лівосторонньою чи правосторонньою. Стіл касира оснащений місцем для встановлення касового апарату. Це останній елемент лінії роздачі страв, після чого покупець самостійно відносить страви за свій столик.
Всі елементи лінії роздачі виготовлені з нержавіючої сталі, не мають гострих частин. Марміти, холодильні прилавки та нейтральні столи комплектуються зварною полкою з LED підсвіткою нижнього рівня(стільниці чи гастроємностей), додатково можна встановити фронтальне скло.
Ви самостійно обираєте потрібні елементи, їх кількість та послідовність в модульній конструкції лінії, в залежності від типу продукції, яку плануєте продавати та площі приміщення.
Ми пропонуємо різний дизайн всіх елементів - обладнання декоративною металевою вставкою з полімерним покриттям. Вставка може бути кольоровою(колір на замовлення), чи з виконанням малюнка «під дерево» в декількох варіантах. Ви обираєте або простий лаконічний дизайн без додаткового забарвлення, який підійде під будь-який інтер’єр, або ж замовляйте декоративне виконання елементів лінії, що краще привертає увагу покупців.
Переваги встановлення ліній роздачі готових страв:
- Економія площі приміщення. Компактність встановлення всіх елементів конструкції дає змогу звільнити більше місця під розміщення столів та стільців для відвідувачів.
- Зручний доступ до страв відвідувачами. Покупці мають змогу оцінити страви візуально до моменту покупки, визначитися із замовленням, обрати яку саме частину страви замовити. В зонах самообслуговування самостійно взяти потрібну продукцію.
- Зменшення кількості обслуговуючого персоналу. Відпадає необхідність в офіціантах, так як покупці самостійно обирають, купують та відносять страви до столиків.
- Збереження страв в потрібному для видачі вигляді. Готові страви зберігаються в підігрітому чи охолодженому стані, потрібно лише відокремити потрібну порцію.
- Дотримання санітарних вимог. Всі елементи ліній роздачі з нержавіючої сталі, яка забезпечує гігієнічність зберігання страв та столових приборів.
- Швидкість та зручність обслуговування. Послідовність черги по лінії роздачі дозволяє кожному покупцю отримати доступ до всіх вітрин та столів, щоб обрати потрібні продукти та потрібні столові прибори.
Візуалізація та зручний доступ до страв підвищують кількість покупок, адже саме вигляд та запах страв викликають апетит.
Лінії роздачі їжі встановлюють в їдальнях закладів освіти, на заводах та виробничих підприємствах, в кафе та ресторанах, в закладах, де одночасно потрібно швидко та якісно обслужити велику кількість людей.
Компанія ПАУК пропонує великий асортимент металевих кухонних меблів, які є невідмінним елементом для кожного закладу харчування: виробничі столи, стелажі, кухонні мийки, теплові столи для посуду, шафи для хлібо-булочних виробів, холодильні столи, кондитерські стелажі(шпильки), допоміжне кухонне обладнання тощо. Ви неодмінно знайдете необхідне обладнання у нас. Ми допоможемо ефективно обладнати ваше приміщення, з урахуванням всіх вимог та побажань.
Дивитися асортимент ліній роздачі страв у їдальні.
066-321-03-36(Вайбер)
068-710-79-54(Вайбер, Телеграм)
- Твердопаливні буржуйки Данко-швидке тепло з мінімальними зусиллями!Побутові буржуйки для опалення до 100 м.кв.
- Торгове обладнання в кольорі "Графіт" від компанії ПАУК.Стильні та сучасні торгові стелажі в сірому кольорі RAL 7024.